CH Gorredijk

In Gorredijk reed Hilde na in een flinke regenbui los te hebben gereden haar beste proeven tot nu toe met Ukkie. De aanleuning was heel mooi, Ukkie was af en toe een beetje gespannen met de eenvoudige wissels, maar reed ze twee foutloze proeven.

In de eerste proef scoorden ze 215 punten en de 4e prijs en in de tweede proef scoorden ze 205 punten en de 5e plaats. Ze hebben in 6 proeven 4 winstpunten gereden, waar Hilde erg tevreden mee is.

Jacqueline en Bono deden ook mee in Gorredijk, ze kwamen donderdagavond aan de start in de klasse L2.

Met Bono is het nog een beetje uitvogelen hoe lang we los moeten rijden, hij verbruikt wat veel energie met de eerste 10 minuten losrijden, door heel stoer te gaan draven en galopperen. De eerste proef ging best fijn, redelijk actief en zonder fouten, de punten vielen niet mee, 185 punten en de 4e prijs.

In de tweede proef was de energie op, hij was niet meer actief genoeg, ik reed nog een programmafout en we hadden nog een flinke storing met het achterwaarts gaan. Hier was de score 180 punten, dus nog wel een winstpuntje, maar het punten verschil tussen beide proeven had veel groter moeten zijn

Ook Mirjam en Milyon kwamen in Gorredijk aan start. Milyon was wat onstuimig, net als het weer, maar ondanks dat, wist Mirjam twee goede proeven te rijden.
In de eerste proef scoorde deze Z1 combinatie 205 punten en in de tweede proef het nette punten aantal van 208. Weer twee winstpunten erbij!

Inge van Weperen reed in de M1 dressuur in de eerste proef 201 punten bij elkaar wat goed was voor een 3e prijs. in de tweede proef reed ze een vergelijkbare proef, maar scoorde vreemd genoeg net geen winstpunt.