Giloni

Giloni - Stoeterij HanestreekGiloni is een elite sport merrie en we hebben haar in 1988 als veulentje gekocht van haar fokker. Met haar heeft Jacqueline de ORUN-opleiding doorlopen en zijn ze samen Z2 dressuur en B springen geworden. Hilde heeft Giloni uitgebracht t/m klasse M2 dressuur.

In 2011 hebben we Giloni helaas moeten laten inslapen vanwege ouderdom.

Nakomelingen

Lioni

Lioni - Stoeterij Hanestreek
Lioni is het eerste eigen fokproduct van Jacqueline in 1993 en is een nakomeling van de hengst Wellington. Jacqueline heeft Lioni opgeleid t/m de klasse M2 dressuur.

Ramoni

Ramoni - Stoeterij Hanestreek
Ramoni is een nakomeling van Flemmingh en is geboren in 1998. Ze is door ons nichtje Rosanne Nigten uitgebracht in de klasse M1 dressuur. Hierna is ze verkocht en is ze wederom succesvol uitgebracht in de M1 dressuur.

Ukkie

Ukkie - Stoeterij Hanestreek
Ukkie is een merrie van Farmer en is geboren in 2001. Samen met Hilde is ze Z1 dressuur,  L springen en M SGW geworden tussen de paarden. Een superpony waar Hilde heel veel van heeft geleerd.

Ze hebben samen verschillende titels in de wacht gesleept:

  • Fries Kampioen B SGW paarden 2009
  • Reserve Kampioen B SGW paarden 2008
  • Fries Kampioen L2 dressuur pony’s 2007

Begin 2012 is Ukkie verkocht naar een jonge amazone die er veel plezier mee heeft. Inmiddels zijn ze alweer Z1 dressuur.

Bon Dia

Bon-Dia - Stoeterij Hanestreek
Bon Dia is een nakomeling van Scandic en de enige hengst van haar nakomelingen. Hij is geboren in 2009. Hij leek een goede maat te hebben en zou het sportpaard van Jacqueline worden. Helaas is hij als jaarling in de wei verongelukt.

Cinderella

Cinderella - Stoeterij Hanestreek
Cinderella is een merrie van Van Gogh en de laatste nakomeling van Giloni. Ze is geboren in 2007. Hilde bracht haar uit in de Z2 dressuur, L springen en L SGW. In september 2014 zijn ze Fries Kampioen B SGW geworden. Begin 2017 is Cinderella verkocht.