Instructie

Jacqueline is gediplomeerd ORUN 4 dressuurinstructrice en geeft les tot en met ZZ-Licht niveau. Ze heeft met meerdere paarden in de klassen Z2 en ZZ-Licht gereden en is tevens M-dressuur jurylid.

Ze heeft veel ervaring in het geven van dressuurlessen en doet dat met veel plezier. Hierin komt haar ervaring met het rijden van veel verschillende paarden van net zadelmak t/m ZZ-Zwaar niveau goed van pas. In de trainingen staat de basis voorop. Pas vanuit een goede basis kun je verder trainen naar een hoger doel.

Door het trainen van onze fokproducten heeft ze ook veel ervaring met het opleiden van jonge paarden. Dit gaat op een rustige en duidelijke manier waarbij het paard als ‘ happy athlete’ centraal staat.  Daarnaast komt Jacqueline’s ervaring als jurylid goed van pas bij het lesgeven. Hoe maak je van die onvoldoende een mooie zeven of zelfs een acht of hoger?

Gastinstructie

Ook is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld bij een vereniging een aantal gastlessen door Jacqueline te laten verzorgen. Op deze manier biedt Jacqueline verenigingen de mogelijkheid om hun leden variatie aan te brengen in hun huidige lessen.

Ferrari (4)