Lutella

Lutella - Stoeterij HanestreekLutella is een keur sport prestatie preferent merrie van Ferro, geboren in 1993 en sinds 2009 in ons bezit. Door haar goede nakomelingen heeft ze inmiddels een mooie rij met predicaten. Begin 2017 hebben we helaas afscheid moeten nemen van Lutella.

Nakomelingen

Bently

 Bently1
Bently is een hengst van Scandic, geboren in 2006. Hij is in 2010 tot de
tweede bezichtiging van het KWPN gekomen. Inmiddels is hij verkocht naar Spanje.
Onder Alfonso Parra Rubio goede zaken gedaan bij het Spaanse Kampioenschap voor jonge paarden. In 2010 is Bently kampioen bij de vierjarigen geworden en in 2011 reservekampioen bij de vijfjarigen.

Axel

Axel_1
Axel is een ruin van Guidam, gefokt door Carla ten Hoor en geboren in 2005.  Hij wordt uitgebracht in het Z springen.

Ferrari

Ferrari is een nakomeling van Zambuka en ons eerste fokproduct bij Lutella. Hij is geboren in 2010. Hij wordt getraind door Jacqueline en uitgebracht in de klasse ZZ-Zwaar dressuur. Hij heeft een goede IBOP gelopen met een mooie score van 76 punten en is deze dag ook ster geworden. In 2015 zijn ze vierde geworden op de Friese Kampioenschappen in de klasse L2 dressuur en hebben ze deelgenomen aan het NK dressuur tijdens de welbekende Hippiade in Ermelo. In 2016 werd de combinatie derde in de klasse M2 dressuur op de Friese Kampioenschappen. Tijdens de Hippiade reden ze naar een nette tiende plaats.

Hiawatella

IMG_6011-black-2
Ook Hiawatella is een nakomeling van Zambuka, geboren in 2012 en een volle zus van Ferrari. Ze heeft als jong paard een blessure opgelopen in de weide en zetten haar nu in als fokmerrie.

Isatella


Isatella is een nakomeling van Charmeur en is 2013 geboren.  Ze is in juni 2018 verkocht. Ze is uitgebracht in de dressuur klasse ZZ-Licht en is nu drachtig.

Jaguar

Jaguar
Ook Jaguar is een nakomeling van Charmeur en is in 2014 geboren. Hij is een volle broer van Isatella en als veulen verkocht.

Karaat


Omdat Isatella en Jaguar beide over een zeer fijn karakter beschikken hebben we ook in 2015 een veulen van Charmeur gekregen. Deze chique hengst heeft de naam Karaat gekregen.
Karaat is nog van ons en wordt door Jacqueline uitgebracht in de klasse M2.