Onderlinge Wedstrijd RV Hynstewille 2011

Twee weken geleden werd door Rijvereniging Hynstewille de jaarlijkse onderlinge wedstrijd georganiseerd op ons bedrijf.
Helaas was er de dagen vooraf erg veel regen gevallen en was de buitenbak nogal nat, de dressuur was ‘s ochtends en toen vielen er nog een paar buitjes.
‘s Middags was het springen en dat is in de binnenbak verreden.

Hilde heeft met Cinderella (van Gogh) voor het eerst een B-proefje gereden en dat ging voor de eerste keer erg goed, ze werden tweede met 199 punten.
Met Ukkie reed ze een Z1 proef en ook Ukkie ging erg fijn door de proef en hiermee werden ze 1e met 211 punten.

Met Bono heeft Jacqueline een M1 proef gereden. Bono had eind augustus een keer flink koorts, zonder dat we de oorzaak konden vinden, hij heeft toch een poos nodig gehad om weer helemaal fit te worden.
Het losrijden ging niet zoals Jacqueline het had gepland en met de natte bodem in de buitenbak

erbij, ging de proef niet helemaal naar haar zin, toch was de score nog 193 punten en de 1e prijs.

Milyon ging onverstoorbaar door de natte baan en liep een top proef, elke week gaan ze weer vooruit en wordt hij sterker. De score was maar liefst 229 punten en daarmee werden Jacqueline en Milyon eerste en dressuur kampioen!!

Hilde en Jacqueline hebben beide meegedaan aan het springen, voor Jacqueline was het een paar jaar geleden dat ze een parcours had gesprongen en samen met Hilde heeft ze een paar keer met Milyon geoefend.

Milyon heeft ook met springen in het verleden goed gepresteerd en hij vind het ook erg leuk om te doen. Het eerste rondje in de B ging nog erg voorzichtig (door de ruiter), maar in de barrage ging het tempo wat omhoog en waren we ook foutloos.

Cinderella hebben we in 4 weken tijd springklaar gemaakt, ze  pakt het heel snel op en vindt het zichtbaar leuk om te doen.
Hilde en Cinderella gingen heel goed door het BB parcours en alleen de dubbelsprong moest een tweede keer worden aangereden en toen ging ze er probleemloos doorheen.
De tweede keer door het zelfde parcours ging erg goed en toen reden ze een foutloos rondje.

Met Ukkie spong Hilde een B parcours en dat ging ook erg goed, foutloos en in de barrage een hele snelle tijd en hiermee werd ze springkampioen!!

En..met Milyon werd Jacqueline ook nog allround kampioen!

Deze onderlinge wedstrijd werd gesponsord door Divoza ruitersport in Leek met dekens en waardebonnen voor de kampioenen.

Helaas zijn er dit jaar geen foto’s gemaakt.