Over ons

Jacqueline is gediplomeerd ORUN 4 dressuurinstructrice en geeft les tot en met ZZ-Licht niveau. Ze heeft vele paarden opgeleid en met meerdere paarden in het Z2 en ZZ licht gereden. Ook is ze KNHS jurylid t/m de klasse M dressuur. Jacqueline rijdt met Ferrari in de klasse M1.

FerrariEmmen

Klaas houdt zich bezig met de dagelijkse werkzaamheden en het onderhoud van de machines en gebouwen.  Hij zorgt er ook voor dat de weilanden en de bodem van de binnen- en buitenbak er altijd netjes bij liggen. Het winnen van ruwvoer is ook de verantwoordelijkheid van Klaas.

Onze dochter Hilde is ook actief in de paardensport en werkt mee op ons bedrijf. Ze brengt de merrie Cinderella uit in de klasse Z2 dressuur, L springen en L SGW. Met Cinderella is ze in 2014 Fries Kampioen B SGW geworden. Ook traint ze de twee ruinen Eyecatcher en Enrique. Met Enrique start ze in de klasse M1 dressuur. Daarnaast heeft ze samen met haar vriend Frank het bedrijf Website-Enzo. Zoals de naam al zegt kun je bij hun terecht voor een website, maar ook copywriting, fotografie en social media marketing.  Daarnaast maakt Hilde regelmatig paardenfoto’s en heeft ze haar eigen fotowebsite www.HildeDokter.nl. Je kunt bij haar dus ook terecht voor een fotoreportage van je paard.

Cinderella CH Haulerwjjk 2015