Rovina

Rovinia - Stoeterij HanestreekRovinia is een stermerrie van Kennedy en is sinds haar derde in ons bezit.

Uit dezelfde moederlijn komt onder andere Ojay DVB, Jazz x Formateur, die op Grand Prix niveau liep onder Coby en Marlies van Baalen.

Ojay

Socrates is een volle broer van Rovinia en dus ook een Kennedy x Formateur. Deze ruin is ZZ-Zwaar en is in iedere klasse Limburgs Kampioen geworden en daarnaast ook hoog geëindigd op de Nederlandse Kampioenschappen. 

Socrates

Nakomelingen

Barcelona

Barcelona1
Barcelona is een merrie van UB40 geboren in 2006.  Jacqueline heeft haar opgeleid en daarna heeft Yvonne Snieder haar uitgebracht in de klasse M1 dressuur. In september 2014 hebben we helaas afscheid moeten nemen van Barcelona.

Domingo

Domingo
Domingo is een hengst van Oscar x Kennedy, geboren in 2008 en als veulen verkocht.

Enrique

Enrique1
Ook Enrique is geboren in 2009 en een nakomeling van Oscar. Hij is Z1 geklasseerd en in 2016 verkocht. Enrique is als voltige paard verkocht naar Oostenrijk en loopt nu internationaal voltige.

Florence

Florence
Florence is een merrie van Uphill geboren in 2010 en als veulen verkocht. Ze is inmiddels L2 dressuur geklasseerd.

Gerona

Gerona3
Gerona is een ster/sportmerrie en is geboren in 2011 en net zoals Florence een merrie van Uphill en als veulen verkocht. Ze is in de sport uitgebracht in de klasse Z2 en wordt nu ingezet als fokmerrie.

James Brown

James Brown is een hengst van Desperado en geboren in 2014. Hij is als veulen verkocht. Hij wordt door Rianne Ubbels uitgebracht in de sport en zij zijn erg succesvol. Hij is diverse keren kampioen van Noord-Holland geweest en daardoor ook aan het Nederlands Kampioenschap dressuur meegedaan. Hij wordt nu uitgebracht in de klasse Z1.

Kalahari


Kalahari is een Elite prok merrie van de hengst Ferguson en beschikt over zeer veel maat en kwaliteit. Ze is nog in ons bezit is inmiddels M1 dressuur.

Magnifiek

Magnifiek is een nakomeling van de hengst Geniaal en we zijn erg wijs met deze knappe man en wordt op dit moment klaar gemaakt voor de sport.

Nashville

Ook Nashville is een hengstveulen van Geniaal en is verkocht als veulen.

Ovinia

Ovinia is ook een nakomeling van de hengst Geniaal is in 2019 geboren en verkocht naar een Grand Prix amazone.

Phoenix SH

In 2020 heeft Rovina wederom een merrieveulen van de hengst Geniaal gekregen. Deze vos heeft de naam Phoenix SH gekregen en is verkocht als veulen naar Zeeland.